EIGA Nordic Meeting 2022

EIGA Nordic Meeting 2022 hölls i Revinge samt Malmö den 13-14 september 2022. Konferensen besöktes av ett 40-tal deltagare från de nordiska industrigasbolagen. Konferensens första dag bjöd på ett besök på MSBs utbildningsanläggning i Revinge. Förutom en innehållsrik presentation av verksamheten av MSBs Mikael Landgren fick deltagarna också beskåda de många och intensiva övningarna på MSB område. På övningsfältet gjordes också ett antal demonstrationer av gasers egenskaper. Se gärna filmerna från demonstrationerna.

Den fiktiva staden Ingensta på övningsfältet i Revinge är mycket olycksdrabbad.

Dagen därpå inleddes med att EIGAs generalsekreterare Philippe Cornille informerade om vad EIGA arbetar med för närvarande. Därefter ägnades förmiddagen åt presentationer och diskussioner om de respektive deltagande bolagens säkerhetsarbete. Tobias Vikberg från Linde Gas AB höll en fördjupad presentation om erfarenheter från de automatiseringsprojekt som företaget har genomfört i Norden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *